Nemoguci zajedno, nezamislivi odvojeno

31.08.2014., nedjelja


Kozmetika:-)
Ovaj ce post biti o proizvodima koje obozavam i preporucila bih vam. Ja za tocne cjene ovih proizvoda neznam, tako da mi je jako zao sto vam nemogu tocno reci. No ovo su, reci cemo proizvodi koje si svatko moze priustiti jer nista nekosta vise od 50 kuna. Idemo poceti cerek

Pocet cemo od mojih najdrazih ruzeva. Essence ruzevi definitivno imaju vodecu poziciju pored svih jeftinijih ruzeva. Imaju odlicnu teksturu, a boje ostaju dosta dugo na usnama. Pogledajte samo te preljepe, vesele boje<3

Iduce sljede essence stay with me sjajila. Preslatke su boje, svjetlucju se na ustama. Te su stvarno odlicna.

Essence mini lipgloss set je set od 3 malena (oko 5-6 cm) sjajila. Imaju odlicnu teksturu, predivne boje i naravno sljokice ^-^ jedina mana ovih sjajila je sto su vrlo mala pa se mogu jako brzo potrositi. Ali ja kad kupujem ne obracam paznju na njih jer su mi jednostavno preslatki.

Iduce sjajilo ili prije balzam za usne je essence glossy lipbalm. Savrsena su, a ujedno mislim i najjeftinija od svih proizvoda (oko 10-15 kn).

I secer na kraju, ja mislim da nepostoji osoba koja jos nije cula za maybelline baby lips. Znaci tekstura savrsena, boje postojane, imaju prefine okuse, jednom rijeci savrseni su. U Hrv su stigli prije oko 2 tjedna, cula sam da su i ovaj tjedan stigli i u BiH, a predpostavljam da ih ima i u Srbiji. Cjena je oko 20 kuna.

I s baby lipsom smo zavrsili s ruzevima, sjajilima, balzamima... prelazimo na pudere, korektore...
Prije nanosenja bilo cega preporucila bih vam da lice namazete s obicnom niveinom kremom, da vam se nebi isusilo jer svako ima drugaciji tip koze i svima bih preporucila to kao zastitu.

Garnierova BB krema po meni je odlicna i super prekriva crvenilo na kozi, mitesere, pristice... samo je morate znati dobro nanjeti:-)

Iduce je Balein puder u kamenu, nije preskup, nije nista posebno, dobar je i u kombinaciji s garnierovom BB kremom odlicno posluzi.

I na kraju essence korektor. Prezadovoljna sam s njim i odlicno sve prekriva. Po meni najbolji, a nije skup (15-20 kn).

Prije nego sto zavrsimo s puderima, rekla bih vam jednu stvar koju vjerovatno vec znate, ali opet. Znaci mi nemamo isti tip koze i naprimjer meni ovaj puder i korektor mogu biti savrseni, dok nekome uopce nemogu odgovarati, zamolila bih vas prije nego sta me hejtate kao da pisem gluposti i slicno, da procitate to i shvatite.
Iduce na redu su maskare.
Zapocela bih s essence get big lashes vodootpornom maskarom. Ako trazite maskaru koja ce biti otporna na suze, kisu, more, opcenito vodu ovo je savrsena maskara. Ja sam bila na plazi s njom i u moru i nije se ni malo razmazala, uglavnom savrsena je.

Duga maskara je takoder essence get big lashes, ali ovaj put nije vodootporna.Maskara daje savrsen volumen trepavicama i odlicno pristaje.

Treca maskara je maybelline the collosall. Daje savrseni volumen, dugo traje, alii moja preporuka vam je da su essence maskare puno bolje za kisu, ili ako planirate otici pogledati tuzni film u kino:-)

I na kraju cetvrta maskara je takoder od essencea, to je gel maskara koja ucvrscuje trepavice i mozete ih oblikovati kako zelite. Odlican izbor za more, kisu jer ne ostavlja nikake tragove.

I s time smo zavrsili pricu o maskarama, slijedi o eyelinerima i olovkama.
Essence eyeliner pen je definitivno savrsena, lako je rukovati s njom tako da je i oni malo nespretniji mogu bez problema koristiti.

Iduci eyeliner je essence i <3 glam, odlican je ja ga trenutno imam. Malo je teze rukovati s njim nego s eyeliner pen tako da ovo je za one malo spretnije:-)

I na kraju, znaci ja olovke za obrve ne koristim tako da vam nemogu nista preporuciti po svome iskustvu, ali vecina prijateljica koje koriste kazu da je Catrice savrsena:-)
Prelazimo na sjenila, ovo cu dosta skratit jer svako ima svoj ukus, slicno kao i s puderima iako kod mene su najbolji manhatan i essence. A boje definitivno sve nijanse krem, smede i bijele:)

I na kraju ovog posta reci cu vam nesto o mojim najdrazi proizvodima za njegu koze.
Najbolji losioni za tijelo su mi definitivno Baleini jer prefino mirisu, vrlo su lagani, i neki se cak svjetlucaju. Ovo je moj top 3:-)

Gelovi za tusiranje, najbolji su od Dove jer fino mirisu, miris ostaje dosta dugo i koza poslje njih bude savrseno meka.

Dezodoranse preferiram Rexona Women, jer ne ostavljaju tragove na majici i dosta dugo traju:-)

I za kraj ovog posta znam da nespada pod njegu koze vec kose, moji najdrazi samponi za kosu.
Prvi je definitivno Loreal Elvive Nutri Gloss Light, taj sampon preporucujem svima kojima se kosa przo masti, a opet imaju problema s ispucalim vrhovima, sampon daje odlican sjaj kosi.

I drugi su naravno Garnier Ultra Naturals takoder su savrseni. Prvi vam je za njegu obojane kose, drugi za sve tipove kose i treci za suhu i ostecenu kosu:-)

I ovim zavrsavam ovaj post. Nadam se da sam barem malo pomogla. Isprobajte proizvode i napisite svoje dojmove. Ako imate zelju/ideju o cemu bi mogla pisati slobodno recite. Volim vas, pusa :-*

- 16:42 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.